Skoči na vsebino

Občina Medvode je objavila 7 razpisov za sofinanciranje družbenih dejavnosti v letu 2020

  • Novice

Občina Medvode je na spletni strani objavila 7 javnih razpisov za sofinanciranje družbenih dejavnosti v letu 2020. Društvom, zvezam, posameznikom in drugim organizacijam bodo v letošnjem letu na razpisih razdelili predvidoma 382.000 evrov.

Novost letošnjega leta je prehod na digitalno poslovanje, saj so digitalizirali štiri od sedmih razpisov. Prijava projektov, posredovanje zahtevkov in poročil bo za te štiri razpise možno le v elektronski obliki prek aplikacje Tendee podjetja Dspot d.o.o.. Trije razpisi, ki letos še niso digitalizirani, so razpisi za področja športa, kulture in kulturne dediščine. Te nameravajo digitalizirati v prihodnje, rok za oddajo vlog na te tri razpise pa je 23. 3. 2020.

Digitalizirani so bili razpisi za področja socialnega varstva, otroških in mladinskih programov, turizma in prireditev, ki imajo rok za oddajo vlog  6. 4. 2020.

Elektronska prijava poenostavlja postopek oddaje, saj so določeni procesi avtomatizirani, hkrati pa je enostavnejša tudi obdelava vlog in spremljanje izvajanja projektov. Vse potencialne prijavitelje, ki se nameravate prijaviti na področja, za katera prvič uvajajo digitalizirane javne razpise, vabijo, da postavite vprašanja za to pooblaščenim osebam preko telefona ali elektronske pošte.

Aktualni razpisi so objavljeni na spletni strani.