Skoči na vsebino

KATALOG ZA OSNOVNE ŠOLE

 

Spoštovane ravnateljice in ravnatelji, učiteljice in učitelji ter druge strokovne delavke in strokovni delavci osnovnih šol,

pred vami je katalog delavnic 2023/2024 za osnovne šole, ki naj vam služi kot navdih za obogatitev šolskega programa.

Društva in druge nevladne organizacije na delavnicah, ki jih izvajajo na osnovnih šolah, delijo svoje znanje in izkušnje s področij človekovih pravic, varstva okolja, karierne izbire, športa itd. Izvirni pristopi strokovnih izvajalk in izvajalcev poskrbijo za zanimive, izkustvene, poučne šolske ure oziroma razne naravoslovne, tehniške, kulturne ali športne dneve. Odprite svoja vrata novim vsebinam in pristopom, ki jih do sedaj morda v vaši šoli še niste izvajali.

Katalog vsebuje izbor delavnic posameznih izvajalcev, ki so podrobneje predstavljene, hkrati pa so naštete tudi druge delavnice, ki jih posamezna organizacija še izvaja. Dodani so tudi kontaktni podatki in povezave na spletne strani, kjer lahko izveste več o izvajalcih in njihovih usposabljanjih. Kontaktirajte jih in se dogovorite glede vsebine, dolžine, starostne skupine ipd., saj se organizacije lahko prilagodijo vašim potrebam in željam.

Vabljeni k ogledu kataloga!

Ekipa Stičišča Središče