Skoči na vsebino

Zaposlovanje v nevladnih organizacijah

Kadrovanje z e-Nefiksom

Organizacije, ki si želite z e-Nefiksom iskati sodelavce, se vpišite v sistem in označite, da si želite pridobiti kadrovsko funkcijo. Z nami boste podpisali dogovor o sodelovanju in o varovanju osebnih podatkov.

Če pa želite, lahko namesto vas ustrezne kadre poiščemo tudi mi – kontaktirajte nas na sticisce@nefiks.si.

Posamezniki, ki želite, da je vaš profil viden tudi delodajalcem, to označite v svojem profilu.

Obrazci in vzorci dokumentov

V rubriki Zaposlovanje v nevladnih organizacijah bomo nalagali vzorce dokumentov ter pogodb, ki jih kot delodajalci v organizacijah potrebujete pri zaposlovanju. Dopolnjevali jih bomo, razdeljeni pa so po sklopih, in sicer pred sklenitvijo pogodbe o zaposlitvi, v času trajanja pogodbe o zaposlitvi ter v primeru potencialnega prenehanja pogodbe o zaposlitvi.

Naj opozorimo, da se zaradi spreminjajoče se pravne ureditve vzorci in potrebni dokumenti lahko spreminjajo in da je potrebno spremljati ob konkretnem zaposlovanju takrat veljavno delovnopravno zakonodajo, mi pa si jih bomo prizadevali čim hitreje posodobiti.

OBRAZCI

Pred zaposlitvijo:

 
Ob zaposlitvi:

Oblike zaposlitve/sodelovanja v NVO

Viri, na podlagi katerih so nastali, ter literatura:

Zadnji prispevki

Naslovka_razpis_za_DM-1

Mladi zmaji razpisujejo 2 delovni mesti

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti: področni svetovalec II – področje psihosocialnega svetovanja (nedoločen čas) področni svetovalec II – področje psihosocialnega svetovanja (določen čas 1 leta) Prijavite se vključno do…