Skoči na vsebino

[Vabilo] Opolnomočene in podprte ženske, ki vodijo svoje kroge

V ženskih krogih lahko ženske najdejo podobno misleče prijateljice, mentorice, vzornice in zaveznice, ki jim pomagajo pri različnih izzivih in življenjskih prelomnicah. Poleg tega so ženski krogi lahko tudi prostor za izmenjavo idej, razpravo o pomembnih temah ter priložnost za krepitev samozavesti in samozaupanja.

Ženski krogi potekajo v sklopu projekta Mother Nature, ki ga izvaja Preplet – društvo za ustvarjalno skupnost.

V ekipi Mother Nature smatrajo, da so krogi dediščina človeštva. Vsaka ženska, ki čuti klic, da bi vodila krog ima sedaj priložnost, da z e-tečaj pridobi začetni vpogled in navdih ter začne.

Vir: matinarava.si

Spletno izobraževanje Ženski krogi Mother Nature ti omogoča, da se naučiš voditi ženske kroge Mother Nature v živo ali preko spleta. Izobraževanje je brezplačno.

Spletno usposabljanje Vodenje ženskih krogov Mother Nature je sestavljeno iz dveh delov:

  • Teorija: v lastnem ritmu poslušaš video predavanja v spletni učilnici v skupni dolžini 2,5h in razmišljaš o vsebini s pomočjo delovnega zvezka.
  • Praktični videoklici: 4 srečanja na Zoomu, kjer prejmeš odgovore na svoja vprašanja in vodiš krog ter prejmeš povratno informacijo. Učenje poteka z opazovanjem drugih žensk, ki vodijo krog in refleksijo, kaj deluje zate.

Sama si lahko zastaviš svojo učno pot: poslušaš samo teorijo ali pa dodaš še praktične videoklice.

>> Več informacij
>> Prijava

Za dodatna vprašanja piši na info@matinarava.si.

Vir: Mother Nature