Skoči na vsebino

Septembrska usposabljanja na področju marketinga

  • Novice

Številni udeleženci naših delavnic in izobraževanja ste izrazili potrebo po poglobljenih delavnicah s področja marketinga, tako smo se v jesenskem času na Stičišču lotili tudi tega. Do novembra smo pripravili sklop delavnic, ki bodo vašo organizacijo dvignile na področju marketinga in jo pripeljale na višji nivo.

Septembrske delavnice bodo v večini potekale preko spleta.


E-mail marketing

9. september ob 19.00 na spletu, ZOOM

Kdaj in zakaj pričeti s pošiljanjem obvestilnika, katerega ponudnika izbrati, kdaj je smiselno vložiti tudi denar? Pogledali si boste tudi tri obvestilnike in kazalnike učinka.


Marketing za NVO s Tomažem Stritarjem

15. september ob 19.00 na spletu, ZOOM

Se tudi vam dogaja, da imate občutek, da je vaša reklama šibka? Da glas o tem, kar počnete ne prodre tja, kamor bi moral?

Tomaž, ki je poslovni svetovalec, ob enem pa precej dobro pozna področje nevladnih organizacij, nas bo na delavnici popeljal do spoznanj in do orodij, s katerimi lahko svoja sporočila učinkoviteje predstavite ciljnim javnostim.


Canva – enostavno oblikovanje fotografij in grafik za družbena omrežja

22. september ob 19.00 na spletu, ZOOM

Vizualije so pri podajanju informacij ključne, a nismo vsi oblikovalci! Enostavne grafike pa lahko z brezplačnim orodjem Canva prav vsi oblikujemo.


Družbena omrežja: Facebook

29. september ob 19.00 na spletu, ZOOM

Skoraj vsako društvo ali zavod ima svoj profil na Facebooku, a kaj, ko se Facebook spreminja, mi pa nimamo osebe, ki bi vsakodnevno spremljala novosti in sistematično objavljala prispevke, ki bi jih naša ciljna publika zaznala in nanje reagirala.

V tokratni delavnici bo poudarek na Facebooku, nastavitvah, namenu, objavljanju, merjenju učinka …


Izdelava preproste spletne (na predlogi)

30. september ob 16.00, MC Vič, Ljubljana

Koliko tehničnega znanja zares potrebujemo, da si izdelamo preprosto spletno stran?

Zelo malo. Bolj pomembno je, da si upamo začeti. Na delavnici si boste izdelali preprosto spletno stran in jo pripraviti, da je primerna za javno objavo.