Skoči na vsebino

Postanite Kolesarjem prijazen ponudnik

  • Novice

Kolesarska destinacija je privlačna takrat, ko se kolesarji na njej dobro počutijo. K temu prispeva kolesarjem prijazna ponudba v nastanitvenih objektih, gostiščih, trgovinah, na turistično-informacijskih centrih, kolesarskih servisih in pri vseh ostalih poslovnih subjektih, ki jih kolesarji koristijo v času svojega obiska.

Kolesarjenje je ena pomembnih smernic slovenskega turizma, zato sodelujte v »zeleni zgodbi« in prispevajte k izboljšanju kolesarske turistične ponudbe tudi vi.

Vse, ki s svojim delom in aktivnostmi stremite k razvoju kolesarskega turizma, vabimo na

DELAVNICO KOLESARJEM PRIJAZEN PONUDNIK,
ki bo v sredo, 7. 10. 2020, ob 10.00 v prostorih športne dvorane Medvode.

PROGRAM DELAVNICE:

  • seznanitev s projektoma »E-nostavno na kolo« in Gorenjskim kolesarskim omrežjem;
  • predstavitev obstoječih sistemov certificiranja v Sloveniji in tujini;
  • predstavitev koncepta standardizacije »Kolesarjem prijazen ponudnik«;
  • priporočila za pridobitev naziva »Kolesarjem prijazen ponudnik«.

V času 2-urne delavnice je predviden odmor za kavo, čas za razpravo in po želji ogled že izvedenih objektov iz projekta E-nostavno na kolo v Medvodah. Udeleženci delavnice se boste lahko udeležili tudi ogleda dobre prakse na Bledu in Bohinju, ki bo izveden dne, 14. 10. 2020.

Dogodek organizira LAS Za mesto in vas skupaj z JZ Sotočje Medvode in strokovnim sodelavcem Andrejem Zalokarjem. Udeležba je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava na elektronski naslov: las-zmv@rralur.si ali po telefonu 01 306 19 05 z navedbo imena, priimka, naslova bivanja in kontaktnih podatkov (zaradi ukrepov povezanih s korona virusom).

Vir: LAS Za mesto in vas, Vodilni partner RRA LUR