Skoči na vsebino

Pogovarjajmo se o covidu

Slovenska filantropija vas vabi, da se udeležite drugega pogovora s strokovnjakinjami, v katerem se bomo posvetili predvsem cepivom in zdravilom za covid-19, ki so v Evropi nova ali k nam šele pridejo v naslednjih mesecih. V spletnem pogovoru boste lahko zastavljali vprašanja, na katera morda še niste dobili odgovora, pa tudi taka, o katerih kroži vse preveč nasprotujočih si odgovorov.

Srečanje bo v sredo, 26. januarja 2022 ob 18.00. Na vaša vprašanja bodo odgovarjale Martina Gobec (Fakulteta za farmacijo, UL), Lucija Ana Vrščaj (Fakulteta za farmacijo, UL), Anja Pišlar (Fakulteta za farmacijo, UL).

Vljudno vabljeni vsi, ki vas tema zanima in ki zaman iščete odgovore na konkretna vprašanja ali dileme, s katerimi se srečujete pri delu ali prostovoljstvu. Veseli bomo, če povabite tudi prostovoljce v svoji organizaciji, za katere menite, da bi jih tema utegnila zanimati.

Pogovor bo potekal preko aplikacije Zoom, obvezne so prijave z elektronskim naslovom. Prijave zbiramo do dneva dogodka preko spletnega obrazca.

Vabljeni!

Oznake: