Skoči na vsebino

[Anketa] Enakost spolov na podeželju

  • Novice

Zveza slovenske podeželske mladine skupaj z Razvojnim centrom Murska Sobota, Regionalno razvojno agencijo Posavje, Inštitutom za preučevanje enakosti spolov ter Zvezo kmetic Slovenije z junijem 2022 začenja nov projekt, ki naslavlja izjemno pomembno tematiko, ki so se je delno dotaknili že v projektu neMOČ PODEŽELJA, sedaj pa jo želijo še globlje raziskati – to je tematika enakosti spolov na podeželju – začenjamo torej projekt TERA!

 

Več o samem projektu si boste kmalu lahko prebrali na vseh njihovih družbenih omrežjih in spletni strani.

Še pred tem pa vam sporočajo, da vas potrebujejo že na samem začetku projekta. Prosijo vas, da z nekaj odgovori na krajšo anketo, ki vam bo vzela približno 10-15 minut časa, doprinesete k dobri raziskavi terena, ki jim bo pomagala pri oblikovanju nadaljnjih aktivnosti projekta. Lepo vabljeni tudi, da anketo delite z vašimi domačimi in tistimi za katere menite, da bi jih tema utegnila zanimati.

Lepo torej vabljeni k reševanju spodnje ankete, ki je popolnoma anonimna. Vsi zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za namene izvajanja projektnih aktivnosti v sklopu projekta TERA.

POVEZAVA DO ANKETE: https://www.1ka.si/a/bfaffc25

V imenu Konzorcijskih partnerjev projekta TERA se vam lepo zahvaljujejo za vaše sodelovanje.