Skoči na vsebino

Anketa: Biti mlad v Lukovici

  • Novice

Mladi v lokalnih skupnostih so pomemben del prebivalstva, saj pogosto z aktivnim udejstvovanjem, idejami, prodornostjo in razmišljanjem »izven okvirjev« predstavljajo gonilo razvoja.

Tako Občina Lukovica in Mladinski klub stik pripravljata ob podpori Stičišča Središče Strategijo za mlade, ki bo uredila različna področja, pomembna za mlade.

Tukaj pa je pomembno predvsem sodelovanje mladih. Tako vas pozivamo, da aktivno sodelujete in rešite spodnjo anketo ter se udeležite posveta, ki bo potekal 21. septembra 2020.


ANKETA: Kako je biti mlad v Občini Lukovica

Zanima nas, kako razvoj občine, predvsem pa prioritetne ukrepe, ki bodo zvišali življenje mladih v občini, vidite mladi. Vabimo mlade med 14 in 29 letom, ki imate stalno bivališče na območju občine Lukovica, k reševanju anonimne ankete, ki bo odprta do sredine septembra 2020, predstavljala pa nam bo izhodišča za pripravo strategije za mlade v občini.

Reši anketo

POSVET: Prihodnost mladih v Občini Lukovica

21. september ob 17.00

Mlade med 14 in 29 letom iz Občine Lukovica vabimo na posvet o prihodnosti. Namen dogodka je priprava Strategije za mlade Občine Lukovica, nad katero bdi Mladinski klub STIK ob podpori Stičišča Središče.

Na posvetu bomo skupaj pregledali rezultate ankete in v moderiranih diskusijah poskušali oblikovati prednostna področja, ki se zdijo mladim trenutno najbolj pomembna. V nadaljevanju pa bo skozi moderirane procese oblikovana strategija, v to bo vključena tudi Občina Lukovica.

Ne izpusti priložnosti za sooblikovanje svojega lokalnega okolja, ki je tudi zaradi tebe lahko boljše!

Vabljen/a k prijavi!

Prijavi se