Skoči na vsebino

Vse o veščinah moderiranja na hibridnih dogodkih

  • Novice

Vas izzivajo vprašanja: Kako moderatorji ustvarijo varno okolje in motivirajo udeležence za aktivno sodelovanje v skupini? Kateri pristopi povabijo, uravnotežijo in uglasijo različne glasove v skupini? Kakšne moderatorske tehnike spodbujajo člane skupine k bolj učinkovitemu delu?

Na zgornja vprašanja boste našli odgovore na enodnevni uvodni delavnici ABC moderiranja, ki jo bo organiziralo Društvo moderatorjev Slovenije v pomladnih mesecih, saj se je septembrsko srečanje zaradi covid ukrepov prestavilo na lepše čase.

V septembru pa se lahko udeležite mesečnega srečanja Hibridna prihodnost moderatorskega dela, ki bo potekalo 20. septembra 2021 preko spleta.

V času COVID-a raste zanimanje za hibridne dogodke, ki pa so vsebinsko in tehnično najzahtevnejši način dela, saj je potrebno povezati udeležence v živo in na ekranih. Na tokratnem srečanju bodo izvajalci podelili izkušnje dvodnevnega mednarodnega hibridnega dogodka World of Synergy, kot tudi dileme in izzive, ki se ob tem porajajo.

Srečanje vodijo Marjeta Novak, Nika Močnik s sodelavci.

Srečanje bo potekalo preko spleta, prijavite se tukaj.

Napovedana mesečna srečanja najdete tudi na spletni strani društva.

Foto: FB Društvo moderatorjev Slovenije

 

Za člane DMS so klubska srečanja brezplačna. Toplo povabljeni tudi drugi, ki vas tematika participativnosti kakor koli zanima (ali pa vas nagovori tema določenega srečanja). Vašega obiska bomo zelo veseli! Prvi obisk je brezplačen in popolnoma neobvezen; če pa želite prisostvovati nadaljnjim srečanjem, vabljeni k včlanitvi v društvo, s čimer pridobite dostop do številnih koristnih in zanimivih vsebin ter možnosti deljenja izkušenj in dobrih praks.

Vir: društvo moderatorjev Slovenije