Skoči na vsebino

Uporaba socialnih klavzul v javnem naročanju

  • Novice

Kašni so načini in prakse uporabe socialnih klavzul v javnih naročilih? Kakšni so trendi pri nas in v Evropi? Kako se lahko socialne klavzule uporablja za boljše vključevanje prikrajšanih skupin na trg dela?

Vabljeni na spletno konferenco Uporaba socialnih klavzul v javnem naročanju, ki bo potekala v sredo, 31. marca 2021, od 9.00 do 12.00.

Na spletni konferenci bomo poskušali podati odgovore na zgornja vprašanja. Predstavljeni bodo tudi konkretni primeri javnih naročil z uporabo socialnih klavzul.

Na spletno konferenco vabimo predstavnike občin in drugih javnih organizacij, ki so zavezanci za javno naročanje; poleg tega vabimo tudi predstavnike socialnih podjetij in NVO, ki izvajajo razne storitve in se ukvarjajo z delovno in socialno integracijo prikrajšanih skupin.

Prijave zbiramo TUKAJ do zapolnitve mest oz. najkasneje do 26. 3. 2021. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na tel. 05 307 4040 oz. 040 288 097 ali nam pišete na mrezenje@planota.si.

Organizatorji spletne konference:

  • Fundacija BiT Planota v okviru projekta Regionalno stičišče NVO Planota, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za javno upravo RS.
  • Skupnost občin Slovenije
  • Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za javno naročanje
  • Združenje socialna ekonomija Slovenije, socialno podjetje