Skoči na vsebino

Oktober na Stičišču Središče

  • Novice

Danes je izšel oktobrski elektronski obvestilnik Stičiščnik, kjer smo objavili načrtovane delavnice v mesecu oktobru. Vabljeni, da se nam pridružite ali pa nam svoja vprašanja posredujete po emailu.

Vir: Pexels

Torkove spletne posvetovalnice

Torki so namenjeni našim spletnim posvetovalnicam, kjer bomo odgovarjali na vaša vprašanja iz področja računovodstva, projektnega vodenja in IT področja. Vprašanja nam lahko zastavite v živo na ZOOM srečanju ali nam jih posredujete po emailu na sticisce@nefiks.si.

▶ vsak drugi torek v mesecu: Računovodska posvetovalnica, 12. oktober ob 17.00
▶ vsak tretji torek v mesecu: Projektna posvetovalnica, 19. oktober ob 17.00
▶ vsak četrti torek v mesecu: IT posvetovalnica, 26. oktober ob 17.00

Da pa ne boste pozabili na termin, se lahko prijavite in postavite vprašanje tudi preko spodnjega obrazca, mi pa vas bomo pravočasno opomnili na srečanje. Postavljena vprašanja bomo posredovali po emailu ter predstavili rešitve tudi v posvetovalnici.

▶ Postavite vprašanje in izberite opomnik


Pripravljamo tudi dve delavnici, Osnovna šola vodenja projektov in Google My Business.

Osnovna šola vodenja projektov, 19. oktober ob 10.00, ZOOM

Brez dobrega vodenja projekt ne more doseči zastavljenih rezultatov in ciljev. Na delavnici bomo odgovorili na vprašanja, kot so: kaj so naloge vodje projekta, kako uspešno izvesti projekt, kako voditi partnerske projekte, kako poteka nadzor in evalvacija ter kaj vsebujejo vmesna in zaključna projektna poročila.

PRIJAVA

 

Google My Business, 21. oktober ob 18.00, ZOOM

Ko poguglate svoje društvo, zavod, ali najdete prave informacije hitro in jasno? Se pravi kontaktni podatki pojavijo tudi v Google Zemljevidih? Če vi ne najdete aktualnih informacij o svoji organizaciji, kaj šele vaši potencialni člani, prostovoljci, projektni partnerji.

PRIJAVA