Skoči na vsebino

Kako učinkovito podajamo informacije: Delavnica za ambasadorje in člane mailing list

Stičišče Središče, stičišče nevladnih organizacij Osrednjeslovenske regije, vas prijazno vabi, da se udeležite srečanja Kako učinkovito podajamo informacije, ki bo potekalo v torek, 27. oktobra, ob 18. uri preko aplikacije Zoom.

Srečanje je namenjeno ambasadorjem, promotorjem list in članom list ter drugim zainteresiranim, ki bi si želeli bolj učinkovitega komuniciranja in povezovanja v vaši občini.

Na srečanju bomo predstavili namen list in pomen povezovanja ter spoznali, kako učinkovito podajati informacije, kako namesto dolgega opisa uporabiti bolj učinkovito, jasno in kratko vest, ki je podprta s primerno vizualno komponento.

Program srečanja:

  1. Predstavitev namena mailing list po občinah in ambasadorjev list – pomen povezovanja na lokalnem nivoju
  2. Prednosti/izzivi, predlogi za izboljšanje delovanja list (delo v skupinah)
  3. Učinkovito pisno podajanje informacij (5 ključnih: kako, kaj, kje, kdaj, zakaj)

Prijavite se prosim do ponedeljka, 26. oktobra, do 17. ure.

PRIJAVA

 

***
Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.