Skoči na vsebino

VEGAN HANGOUTS: Izmenjevalnica oblačil in večer družabnih iger

KDAJ? Sobota, 14.10.2023, ob 17:00.
KJE? Prostori ČS Polje, Zaloška cesta 160, Ljubljana.

Čas je za jesensko izmenjevalnico oblačil in večer družabnih iger v sklopu dogodkov Vegan Hangouts. Tokratno sobotno druženje bo potekalo v duhu ponovne uporabe in večje odgovornosti do okolja. Vabljeni ste VSI, saj dogodek kljub selitvi v notranje prostore vsekakor ni zaprte narave.

S seboj lahko prinesete tiste kose oblačil, ki vam že dolgo stojijo v omari in ste se jih naveličali, bodo pa morda popestrili garderobo in osrečili nekoga drugega. Na koncu dogodka boste lahko svoja oblačila, ki jih nihče ni izbral, vzeli nazaj ali pa jih podarili. Preostanek oblačil bomo namreč odnesli Kraljem ulice in/ali v Zavetišče za brezdomce.

Po izmenjavi oblačil bomo popoldne nadaljevali z namiznimi igrami, zato prinesite tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape.

Kot vedno na naših druženjih ob dobri (veganski!) hrani, vsak od nas prinese tudi “nekaj dobrega za pod zob”, svoj krožnik, pribor in kozarec/flaško za vodo. Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, tako da tudi tisti brez krožnikov brez problema okusijo jedi. Super bo tudi, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki ga lahko priložimo hrani.

Se vidimo!

Dogodek najdete tudi na Facebook-u: KLIK.

Tags:

Datum

14. Okt. 2023
Expired!

Ura

17:00 - 21:00

Povezava

Več informacij

Lokacija

Prostori ČS Polje, Zaloška cesta 160, Ljubljana
Zaloška cesta 160, Ljubljana
Kategorija

Organizator

Slovensko vegansko društvo
Tel. številka
068 645 622
Email
info@vegan.si
Spletna stran
http://vegan.si/
Več informacij

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.