Skoči na vsebino

Usposabljanje za mlade iskalce zaposlitve – Manager družbenih omrežij

Manager družbenih omrežij oz. “social media manager” je poklic, ki je v zadnjih letih vedno bolj iskan in zaposljiv. S pomočjo projekta Nefiks karierne rešitve pa lahko vse veščine tega poklica pridobiš tudi ti!

Usposabljanje bo sestavljeno iz štirih vsebinskih sklopov v obsegu 114 ur (predvidoma 6h/dan), 4x na teden, ki se bodo prepletali med seboj.

Vrednost primerljivega usposabljanja se na trgu giblje okoli 1.500€, za izbrane udeležence usposabljanja Nefiks karierne rešitve, ki so trenutno brez zaposlitve in so mlajši od 29 let, pa ga organiziramo BREZPLAČNO, saj je projekt financiran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Z vsemi prijavljenimi in zainteresiranimi bo po zasedbi 15 prostih mest sledil selekcijski intervju, nato pa bomo na podlagi ustrezanja pogojem (starost do 29 let in brezposelnost) ter izkazane osebne motivacije izbrali tiste, ki boste povabljeni k podpisu dogovora o sodelovanju.

Podrobnejšo predstavitev posameznih sklopov najdete TUKAJ.

*****

Termin izvedbe usposabljanja:
Z izvajanjem usposabljanja bomo pričeli v ponedeljek, 21. septembra. Usposabljanja bodo potekala 4x tedensko, med 9. in 15. uro. Z usposabljanji bomo zaključili v petek, 23. oktobra.
* V primeru razglasitve epidemije bo usposabljanje prestavljeno na splet.
* Točen urnik s predavatelji bodo izbrani udeleženci prejeli teden dni pred začetkom usposabljanja.

Obveznosti udeležencev:
Udeleženec se mora udeležiti vseh sklopov v modulu. Njegova prisotnost mora biti vsaj 85 %.

Profil udeležencev:
K prijavi vabimo mlade, stare med 15 in 29 let, ki ste aktivni iskalci zaposlitve.
Tukaj si lahko še prebereš, kako je Nefiks karierni bus do zaposlitve pripeljal Anjo, eno od aktivnih udeleženk projekta Nefiks zaposlitvene rešitve.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Tags: