Skoči na vsebino

Spletna delavnica “Spopadanje s čustvi” ali “Dealing with emotions”

Zdravo! Na tej delavnici bomo govorili o čustvih in o tem, kako jih obvladati in sprejeti. Če želite vedeti, kako ravnati s čustvi, je pomembno, da jih prepoznate, zato bomo govorili tudi o nekaterih nasvetih, ki bi vam lahko pomagali. In končno bomo poskušali videti globino čustev in kako jih izraziti na zdrav način. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.
Delavnica bo potekala prek aplikacije Zoom. Zahteva se predhodna prijava na info@svetovalni-svet.si. Po registraciji vam bomo poslali povezavo, prek katere boste dostopali do delavnice. Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA.
Hello! In this workshop we will be talking about emotions and how to deal and accept them. To know how to deal with emotions its important to identify them, so we will also talk about some tips that might help you. And finally we will try to see the depth of emotions and how to express them in a healthy way. Workshop will be in english.
The workshop will take place via the Zoom app. Prior registration is required at info@svetovalni-svet.si. After registration, we will send you a link through which you will access the workshop. Participation in the workshop is FREE.
Tags: