Skoči na vsebino

Rob Greenfield v Ljubljani: Bodi sprememba!

Si le 1 od 7 milijard oseb na Zemlji. Je mogoče, da prav ti v času velike negotovosti narediš spremembo? Se je sploh vredno truditi? Odgovor Roba Greenfielda je odločen DA. Eden najprepoznavnejših ameriških okoljskih aktivistov prihaja v sklopu turneje “2020 World Solutions Tour” tudi v Slovenijo, da nam pokaže, da je lahko prav vsak od nas sprememba, ki jo želimo videti v svetu.

Na dveh brezplačnih predavanjih, ki ju organiziramo Ekologi brez meja in Visoka šola za varstvo okolja Velenje, bomo spoznali številne ekstravagantne projekte, s katerimi okoljski aktivist in humanitarec odpira oči številnih ljudi. Zakopal se je v neštete zabojnike trgovin, polnih še uporabne hrane, se otovoril z vsemi odpadki, ki jih je ustvaril v 30 dneh, prekrižaril Ameriko na kolesu iz bambusa in še kaj! Čeprav se je lotil ekstremov, da bi pokazal na ves potrošniški nesmisel moderne dobe, pa je njegovo sporočilo jasno: Bodi sprememba!

Opozorilo: Predavanje boste zapustili z globljim zavedanjem o življenju in veliko optimizma, ki ga bo Rob po predavanju delil z vsemi, ki mu boste želeli osebno seči v roke. Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Hudo omejene brezplačne vstopnice bodo na voljo od 1. marca od 20.00 na Eventbritu.

  • Velenje: sreda, 8. april, ob 17.00, Visoka šola za varstvo okolja (Trg mladosti 7)
  • Ljubljana: četrtek, 9. april, 18.00, Fužinski grad – Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Veliki stolp (Rusjanov trg 7)

Datum

09. Apr 2020
Expired!

Ura

18:00 - 20:00

Povezava

Vstopnice

Lokacija

Muzej za arhitekturo in oblikovanje
Rusjanov trg 7, Ljubljana
Kategorija

Organizator

Ekologi brez meja
Tel. številka
040 255 433
Email
info@ocistimo.si
Spletna stran
http://www.ebm.si
Vstopnice

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO