Moja ideja = moja kariera

Kolegice iz Zavoda Nefiks bodo gostile uspešne ženske, ki so svojo kariero razvile iz svoje ideje ali hobija. Skozi pogovor bodo razkrile svoje začetke in prepreke, ki so jim stale na poti ter razkrile svoja prepričanja, ki so jim pomagala na njihovi karierni poti.

Gostje:

Nina Štefe – Čas za kavo
Monika Šetinc – Balmy
Erika Pogorelc in Mateja Verlič Brunčič – CodeCatz

Ta dogodek je odlična odskočna deska, da tvoja ideja ne ostane zgolj neuresničena želja. Ker največ štejejo informacije iz prve roke smo zate organizirali dogodek, kjer bomo z Nino Štefe in drugimi uspešnimi podjetnicami odprli vprašanja:

  • Kako razviti svojo idejo,
  • Kako premagati strah in narediti prvi korak,
  • Kje sploh začeti,
  • Katera sredstva lahko pri tem uporabim,
  • Katere so ključne sestavine za uspeh,
  • Katere so najtežje ovire in kako jih premagaš.

Za udeležbo na dogodku je zaželena predhodna prijava na tej povezavi.


Nina Štefe je uspešna Slovenka, ki je pustila službo za nedoločen čas in zgradila svojo blagovno znamko na omenjenem socialnem omrežju. @caszakavo danes spremlja več kot 16 500 sledilcev, Ninina poslovna ideja pa se ni končala zgolj z uspešnim profilom – preko uspešne prodaje kavnih skodelic je svojo poslovno idejo razširila in letos odprla trgovino z bogatim in prikupnim naborom izdelkov.

Monika Šetinc je podjetnica, ki živi in diha z načinom razmišljanja, da je ekipa najpomembnejši del vsakega podjetja. Z Balmyjem je v Slovenijo pripeljala nov pristop korporativnega wellnessa, ki temelji na tem, da se maksimalno poskrbi za dobro počutje zaposlenih ob minimalni vpletenosti v delovni proces.

Erika Pogorelc in Mateja Verlič Brunčič sta del programerske skupine CodeCatz, kjer ženske niso nikoli v manjšini. Ker se zavedajo pomena znanja programiranja pri zaposljivosti dekletom nudijo brezplačne delavnice, preko kateri lahko dosežejo ta nepogrešljiv del računalniške pismenosti. Prve programerke so bile ženske, CodeCatz pa so prepričane, da je zadnji čas, da se v večjem številu vrnemo na to področje.

Date

27. Nov 2019
Expired!

Time

17:00 - 18:30

More Info

Prijava

Labels

Mestna občina Ljubljana

Location

Kavarna Sputnik
Tržaška 128, Ljubljana
Category
Zavod Nefiks

Organizer

Zavod Nefiks
Phone
040 698 915
Email
nefiks@nefiks.si
Website
http://www.nefiks.si/
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
september 2021
No event found!
Load More