Skoči na vsebino

Canva – enostavno oblikovanje fotografij in grafik za družbena omrežja

Vizualije so pri podajanju informacij ključne. Dokazano je, da informacija, ki jo podamo samo tekstovno niti približno ne doseže enakega učinka, kot informacija, ki je podkrepljena s fotografijami in grafikami. Toda, nismo vsi oblikovalci! Enostavne grafike pa lahko, z brezplačnim orodjem Canva, prav vsi oblikujemo.

Kako?

PRIJAVA

 

Delavnica poteka v sklopu izobraževanja “Marketing za nevladne organizacije”, delavnice bomo izvajali v septembru in oktobru.

Jan Magdić, strokovni sodelavec Zavoda Nefiks vam bo skozi preproste korake pokazal, kako si lahko pripravite enostavne a estetske grafike za družbena omrežja in spletne strani, ki jih lahko nemudoma uporabite pri vaši promociji.

Udeleženec delavnice, ki je bila izvedena v spomladanskem delu je v evalvaciji zapisal: “Spoznanje, da je urejanje fotografij na lahek način sploh možno tudi za nepoznavalce me je navdušilo. Predavatelj zelo jasno in pregledno razloži”.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.