Skoči na vsebino

Blah blah blah says Greta. What’s next?

Skuhna Talk je serija štirih debatnih krogov, ki jih bomo online izvedli v novembru in začetku decembra na teme, povezane s podnebnimi spremembami rasizmom, enakopravnosti spolov ter religijo. Pogovori bodo potekali v angleščini, v kolikor bo to smotrno.

Vabimo vas na Skuhna Talk 23. 11. 2021 ob 18h na temo Blah blah blah says Greta. What’s next? Na tej debati pričakujemo govore o dosežkih oziroma nedosežkih ravno končane konference COP26 v Glasgowu. Tudi po COP26 trend naraščanja globalnih emisij toplogrednih plinov še nismo niti zaustavili, kaj šele zaobrnili. Ukrepi v nacionalnih načrtih, ki so jih predložile države na COP26, vodijo v povečanje emisij do leta 2030. A po drugi strani, to da se bodo države letno vračale za pogajalsko mizo, je lahko pozitivni signal. Kako naprej po COP26? Kaj lahko delamo, da postanemo del rešitve – tudi na osebnem nivoju?

Debate facilitira Mahedina Jannat, aktivistka iz Bangladeša. Gost tokratne debate bo Barbara Kvač, strokovna sodelavka pri društvu Focus.

Prijavite se tukaj.

Tags:

Datum

23. Nov. 2021
Expired!

Ura

18:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu
Kategorija

Organizator

Skuhna, so.p.
Spletna stran
https://www.skuhna.si/
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.