Skoči na vsebino

Spletni tečaj poslovne angleščine

Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks karierne rešitve med prvim in tretjim septembrom vabi na online tečaj poslovne angleščine, na katerem se boste naučili, kako napisati spremno pismo in življenjepis ter kako se pripraviti na razgovor za službo v angleščini. Z nami bo prevajalka in profesorica Katarina Jarc.

Tečaj bo potekal v obliki treh srečanj, in sicer v sredo, prvega, četrtek, drugega ter petek, tretjega septembra med 18:00 in 19:40.

Na prvem srečanju bomo spregovorili o tem, kako se pripraviti na razgovor za službo v angleščini, na drugem kako napisati spremno pismo ter na zadnjem kako napisati življenjepis v angleščini. Prijavite se lahko na enega, dva ali tri termine, odvisno od vašega zanimanja, priporočamo pa, da se udeležite vseh srečanj.

Prvo srečanje: sreda, 1. september 2021, 18:00-19:40: razgovor za službo
Drugo srečanje: četrtek, 2. september 2021, 18:00-19:40: spremno pismo
Tretje srečanje: petek, 3. september 2021, 18:00-19:40: življenjepis

Tečaj bo potekal na KAM’Cu, digitalnem kariernem mladinskem centru, do katerega lahko dostopate tukaj: kamc.mreza-kroj.si. Za udeležbo so obvezne prijave prek sistema e-Nefiks.

Tečaj je primeren za mlade, ki stopajo na trg dela in niso starejši od 29. let.

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na nefiks@nefiks.si ali nas pokličete na 040 698 915.

Dogodek bo potekal v okviru projekta Nefiks karierne rešitve, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

Tags: