20. Svetovni festival praženega krompirja

Jubilejni, že 20. Svetovni festival praženega krompirja bo letos potekal v virtualni obliki. Nekaj pražilcev bo pražilo zasebno, nekaj (predvsem gostilne) pa javno.

Pridružite se lahko tudi vi tako s praženjem kot tudi degustiranjem različnih receptov praženega krompirja tukaj. Dogodek bo potekal online, zato spremljajte njihov FB dogodek in #prazenkrompir objave, ki bodo slavile letošnji festival.


O festivalu

Iz hudomušne ideje se je s pomočjo več kot tisoč udov iz domovine in tujine ter še veliko več simpatizerjev, razvilo pravo gibanje za ohranitev zdravega in človeku dostojnega načina življenja. Pražen krompir se je z našo in vašo pomočjo spet vrnil na jedilnike slovenskih gostiln in restavracij, ponovno pa ga je bolj pogosto zaslediti tudi na domačih jedilnikih slovenskih družin. Tudi marsikje v tujini ga pripravljajo naši mednarodni udje.

Vsako leto v Društvu za priznanje praženega krompirja prirejamo Svetovni festival, kjer se zberejo številni ljubitelji in pripravljavci naše kultne jedi iz domovine in tujine. Za vse obiskovalce je brezplačno na voljo pražen krompir na več kot 99 načinov. Vsako leto se zbere več simpatizerjev praženega krompirja, zato tudi letos pričakujemo izjemen dogodek, kjer bo več tisoč ljubiteljev iz Slovenije in tujine uživalo v praženemu, prijetni družbi in še čemu. (Pražen krompir)

Tags:

Date

05. Sep 2020
Expired!

Time

All Day

More Info

FB dogodek

Location

Na spletu
Category

Organizer

Društvo za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi
Email
info@krompir.si
Website
https://prazen.krompir.si/
FB dogodek

Prihajajoči dogodki

julij 2021
september 2021
No event found!
Load More