Skoči na vsebino

Aprilske delavnice in usposabljanja

V aprilu pripravljamo na Stičišču Središče naslednje delavnice in usposabljanja za nevladne organizacije.

Delavnica retorike

13. 4. 2021, 18.00, ZOOM

Ko na različnih dogodkih predstavljamo naše organizacije, si želimo to storiti na najboljši možni način. Tako da si nas ostali zapomnijo, vedo, kaj naša organizacija počne, lepo pa je, če se pri tem tudi malo nasmehnejo.

>>> Več informacij in prijava

Usposabljanje za varno delo in varstvo pred požarom

14. 4. 2021, 9.00, ZOOM

Ali veste, da morate usposabljanje za varno delo in varstvo pred požari obnavljati? Po zakonu kar vsaki dve leti.

Poleg tega da moramo slediti zakonu, pa moramo kot delodajalci svojim zaposlenim nuditi tudi varno delovno okolje in znanje, da bodo na delovnem mestu znali ravnati v primeru nesreče.

>>> Več informacij in prijava

Projektna prijava: Skrivnosti do uspeha

22. 4. 2021, 17.00, ZOOM

Na delavnici se bomo posvetili pogojem in kriterijem razpisov, ugotavljanju skladnosti razpisa s poslanstvom in dejavnostmi posamezne organizacije, usklajenosti projektne ideje z namenom razpisa oz. programa, na katerega se želimo prijaviti ter predvsem razvoju ideje v uspešno projektno prijavo. Pogledali si bomo primer konkretnega razpisa ter skupaj pregledali prijavnico in finančni načrt ter primere dobrih in slabih zapisov v projektnih prijavah. Spoznali bomo, kaj loči uspešno projektno prijavo od neuspešne.

>>> Več informacij in prijava

Google orodja za nevladne organizacije: G-Suite

5. 5. 2021, 18.00, ZOOM

Google ponuja za nevladne organizacije  Google za NVO (Google for nonprofits), paket storitev, ki ga lahko v Sloveniji pridobite brezplačno pri TechSoup Slovenija. Na predavanju bomo pogledali osnovne značilnosti pakete, podrobneje pa smo si ogledali uporabo Googlovih aplikacij (G-Suite) – paket storitev v oblaku, tako iz vidika administratorja kot tudi uporabnika.

>>> Več informacij in prijava