Skoči na vsebino

[Vabilo] Info dan: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu

  • Novice

Veliko govorimo o digitalnem mladinskem delu in digitalnih orodjih za delo z mladimi.
Kako si tudi mladinski delavci in drugi izobraževalci lahko olajšamo svoje delo, uspešno uporabljamo digitalna orodja in pridobimo čas za implementacijo naših vsebin in direktno delo z mladimi?

V sodelovanju s Stičiščem Središče vas Zavod TiPovej! vabi, da se jim pridružite na informativnem dnevu projekta DigitalYou, kjer bodo predstavili novo platformo za vodenje organizacij in izobraževalnih programov v digitalnem okolju. Pridružite se jim ob sproščenemu druženju, debati in prigrizkih, medtem, ko se poglobimo v tri glavne funkcije platforme “DigitalYOu”. Platforme, ki je skrbno oblikovana za izboljšanje sodelovanja, osveščenosti in učinkovitosti v digitalnih prizadevanjih vaše organizacije:

  • “Engage” – ustvarite svojo 3D virtualno pisarno, ki vam ponuja brezplačna spletna orodja, potrebna za digitalno upravljanje svojega dela in dela vaše organizacije.
  • “Empower” – uporabite 3D konferenčno sobo za vodenje vaših skupinskih programov v virtualnem svetu. Povežite jo z vsemi uporabnimi orodji in gradivi za vodenje spletnih predavanj.
  • “Connect” – sodelujte na virtualnih sejmih in dogodkih mreženja, na katerem se lahko predstavljate organizacijam in deležnikom iz vsega sveta.

KAJ: Informativni dan: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu
KDAJ: 18. 3. 2024 med 14.00 – 16.00 uro
KJE: V živo (prostori Socialne akademije, Tržaška 132, Ljubljajna) ali preko aplikacije ZOOM.
PRIJAVA: Prijavni obrazec

Med informativnim dnem boste pridobili dragocene vpoglede v:

  • Potrebo po digitalnem (mladinskem) delu in ključne ugotovitve mednarodnih raziskav, ki oblikujejo trenutno digitalno pokrajino;
  • Celovit pregled orodij, ki jih je Zavod TiPovej! razvili, da bi olajšal vaše digitalne iniciative;
  • Temeljit pregled digitalne učne platforme “DigitalYOu” in dostop do brezplačnega spletnega tečaja “I-go digital”;
  • Ekskluziven predogled prihajajočega virtualnega sejma za organizacije po vsej Evropi, ki ponuja platformo “DigitalYOu” za sodelovanje in mreženje na mednarodni ravni.

Vas zanima več? Za vse, ki bi se v funkcije platforme želeli še dodatno poglobiti, organizirajo tudi 2 spletna seminarja!

Ker si na Zavodu TiPovej! želimo, da bo platforma DigitalYOu karseda funkcionalna in uporabna za VAS, smo se odločili, da v sodelovanju z Zavodom Voluntariat organiziramo tudi kratek spletni tečaj, na katerem boste podrobno spoznali 2 ključni funkciji platforme “Engage” in “Empower”, ki služita prenosu vašega dela v digitalno okolje (oblikovanje virtualne pisarne) in uporabo digitalnih orodij za izvedbo izbranih izobraževalnih programov.

KAJ: Spletni seminar: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu.
KDAJ: 25. 3. in 26. 3. 2024 med 10.00 – 12.00 uro
KJE: Preko aplikacije ZOOM
PRIJAVA: Prijavni obrazec

Na spletnem tečaju boste: V praksi spoznali platformo “DigitalYOu” in dobili dostop do 2 brezplačnih spletnih tečajev, ki vam bosta pomagala, da (1) Se naučite uspešno upravljati svojo organizacijo v digitalnem svetu in (2) Spoznate orodje za prenos vaših usposabljanj v digitalno obliko in izvedbo v spletnem okolju.
_________________________________________________
Za zagotovitev vaše udeležbe (na enem ali obeh dogodkih) vas vljudno prosimo, da se do torka, 12. 3. 2024 prijavite na preko spletnega obrazca TUKAJ. Za morebitne poizvedbe ali dodatne informacije lahko kontaktirate koordinatorko projekta na elektronski naslov urska@tipovej.org ali telefon 041/931-202. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se podate na preoblikovalno digitalno potovanje z nami. Z veseljem pričakujemo vašo prisotnost na informativnem dnevu: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu

Vse dobro, ekipa Zavoda TiPovej! s partnerji: Stičišče Središče in Zavod Voluntariat

***

Projekt DigtalYOu sofinancira program Erasmus+ Evropske unije. Program Stičišče Središče sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.