Skoči na vsebino

[Vabilo] Digitalno središče NVO – zakaj in kako?

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (Mreža NVO-VID) in Digitalno središče NVO (v ustanavljanju) vabita na delavnico

Zakaj potrebujemo Digitalno središče NVO in kako bi moralo prispevati k razvoju nevladnega sektorja?

Termin: torek, 30. avgusta 2022 od 9.30h do 12.30h
Lokacija:
na lokaciji Zavod Kersnikova (Rampa Lab), Likozarjeva 1 v Ljubljani in prek video konference Jitsi Meet

Cilj digitalnega središča je celostno nasloviti potrebe nevladnih organizacij v povezavi z digitalno preobrazbo in digitalnimi tehnologijami ter ustvarjati z digitalizacijo povezane tehnološke in socialne inovacije v javnem interesu. Prav tako je ambicija digitalnega središča spodbujati čezsektorska partnerstva NVO z ostalimi deležniki.

V Mreži NVO-VID želimo preveriti sprejemljivost in izvedljivost idejnega koncepta Digitalnega središča NVO ter ga nadgraditi v dialogu z ostalimi vsebinskimi mrežami NVO, regionalnimi stičišči NVO in pristojnimi vladnimi resorji za nevladne organizacije, digitalno preobrazbo in Evropsko kohezijsko politiko.

Idejni koncept »Digitalno središče nevladnih organizacij« najdete na tej povezavi. Program delavnice najdete na strani dogodka na dnu strani.

Prosimo za potrditev udeležbe do petka, 26. avgusta prek spletnega obrazca na povezavi. Povezavo do spletne video konference bodo prijavljeni udeleženci in udeleženke prejeli dan pred dogodkom.

Dodatne informacije v zvezi z delavnico: Simon Delakorda, simon.delakorda@inepa.si, 041 365 529.

PRIJAVA