Skoči na vsebino

Timbilding solidarnosti: pomagajte drugim in ob tem okrepite svoj tim!

Zajezdite val solidarnosti, ki počasi prehaja v drugo fazo in ob neposredni pomoči tistim, ki jih je ujma prizadela, okrepite svoj tim!

Kdaj se tim bolje poveže, kot takrat, ko opravlja plemenito delo? Takrat izžareva novo energijo, zanos in prijaznost – kar pa so seveda idealne okoliščine za ustvarjanje nepozabnih spominov. Zdaj je čas, da naredite nekaj, o čemer boste nekoč pripovedovali mladim generacijam – ko vas bodo spraševale, kaj ste poleti 2023 počeli vi.
Dajte svojim članom razlog za skupni ponos.

Kako?

Svoje društvo / zavod prijavite v ta obrazec na timbilding. V sodelovanju s Slovensko filantropijo vas bomo razmestili na delovišče, sami pa boste izbrali, koliko vas bo in kako dolgo boste pomagali ljudem, ki so bili prizadeti v ujmah. Timbilding je za vas brezplačen, sami pa krijete stroške prevoza do lokacije in si priskrbite delovno opremo, ki jo boste potrebovali. Mi pa vam bomo pripravili timbilding vprašanja – pobude, na podlagi katerih boste zasnovali boljše delovanje tima v prihodnje.

To pa je seveda tudi priložnost, da s seboj povabite potencialne člane ali pripadnike vaše organizacije, saj je običajno to aktivnost, ki pritegne, ob enem pa boste imeli z njimi možnost zgraditi odnos in jih povabiti k nadaljnjemu sodelovanju.

Izdali vam bomo tudi potrdila o opravljenem prostovoljnem delu, saj je mogoče uveljavljati tudi do 7 dni dopusta na delovnem mestu. Kar pomeni, da vaši člani / pripadniki lahko koristijo ta izredni dopust, da se vam pridružijo. Pred odhodom vas bomo prosili, da nam boste posredovali seznam udeležencev s podatki, ki so potrebni za izdajo potrdila.

Kmalu po prijavi vas bomo telefonsko kontaktirali, da čim prej uredimo vse potrebno za izvedbo vašega timbildinga!

Prostovoljci Slovenske filantropije v Črni na Koroškem | vir: IG Slovenska filantropija