Skoči na vsebino

Sodeluj v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020

  • Novice

V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko se maja prihodnje leto podajajo že v šesto kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT. V njej skupaj z vami predstavljajo dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev in jih je spoznalo že več kot 100.000 obiskovalcev.

Vabijo vas, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite skupaj z njimi pod okriljem kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020. ki se bo odvil v tednu od 9. do 16. maja 2020.

Za sodelovanje v kampanji  do 15. 1. 2020 izpolnite obrazec  na tej povezavi.

Pogoji za sodelovanje
Organizirate (in financirate) lahko eno- ali večdnevni dogodek na eni ali več lokacijah, vključite lahko tudi predstavitev več projektov. Dogodek je lahko namenjen splošni javnosti ali določeni ciljni skupini, za udeležence naj bo brezplačen. Da je projekt lahko del uspešne zgodbe EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, mora biti sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada.

V Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bodo vaše interaktivne in zanimive dogodke, ki jih boste organizirali in financirali v okviru kampanje v predlaganem tednu, promocijsko podprli. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne kot lokalne medije. V dogovoru z vami bodo poskrbeli tudi za vizualno podobo dogodka (npr. plakati, letaki, itd.) in morebitni promocijski material na dogodku.

Za kakršne koli dodatne informacije se obrnite na Natašo Kogej, natasa.kogej@gov.si, 01/400 3662.

Vir: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko