Skoči na vsebino

Pripravljamo delavnico javnega nastopanja – kako predstaviti svojo organizacijo

  • Novice

Ko na različnih dogodkih predstavljamo naše organizacije, si želimo to storiti na najboljši možni način. Tako da si nas ostali zapomnijo, vedo, kaj naša organizacija počne, lepo pa je, če se pri tem tudi malo nasmehnejo.

 

PRIJAVA

 

 

Vsebina delavnice:

Na delavnici bomo spoznali, kako predstavitev izpeljati prepričljivo, vsebinsko jasno in brez treme. Znanje pa vam bo koristili tudi pri vodenju sestankov, delavnic, usposabljanj, nagovoru članov in prostovoljcev.

Pri predstavljanju svoje organizacije pa boste znali izstopiti v množici drugih organizacij.

Odgovorili bomo na vprašanja:
➨ Katere so primerne besede, glas, kaj pove govorica telesa?
➨ Kako nastopati prepričljivo z uporabo klasične retorike?
➨ Kako v nastopanju uporabljati zgodbe?

Usposabljanje bo izvedla naša sodelavka Helena Beznec. Usposabljanje bo interaktivno, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi.

➨ Usposabljanje je namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➨ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

 

PRIJAVA

 

Delavnico bomo izvajali online, preko Zooma.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.