Skoči na vsebino

Zvišajmo kvaliteto spletnih srečanj: Uporabna spletna orodja

Kaj hitro se nam lahko na spletni delavnici zgodi, da so vse kamere naenkrat izklopljene, mi pa imamo pripravljeno enourno predavanje.

Govoriti v prazen zaslon je najslabša možna pot, ki ji žal moramo sledimo, če ne znamo narediti delavnice interaktivne, zanimive in “zaposliti” tudi naših obiskovalcem.

Spletna (in druga računalniška) orodja nam omogočajo izvajanje bolj interaktivnih delavnic, kar bodo cenili tudi naši obiskovalci. Pogledali pa si bomo tudi orodja, ki jih lahko uporabijo moderatorji ob začetku in koncu delavnic.

Delavnica bo potekala v sredo, 9. 12. ob 11.00 uri preko ZOOM-a.

PRIJAVA

 

Vsebina:
● moderiranje in motiviranje obiskovalcev ALI zakaj bi se trudili
● uvodne “igre” – icebreakerji
● (interaktivna) spletna orodja, ki dopolnjujejo delavnice,
● spletna orodja, ki služijo motivaciji udeležencev.

Na delavnici bo tudi priložnost za:
● Pomoč pri vaših konkretnih primerih.
● Dogovorimo se lahko tudi za pomoč pri izpeljavi internih izobraževanj, tečajev, …

Delavnico bosta izvajala Jože Gornik, vodja Stičišča Središče, ki deluje v nevladnem sektorju že več kot 20 let, ter Urška Marzidovšek, strokovna sodelavka na Stičišču Središče.

PRIJAVA

 

➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 60 minut.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon in delujočo kamero. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.