Skoči na vsebino

Zaključna konferenca projekta ZaVse/4ALL

KDAJ23. oktobra 2020 ob 10. uri
KJEZAKLJUČNA KONFERENCA bo organizirana prek platforme ZOOM

Projekt ZaVse/4ALL poteka od 1. februarja 2019 do konca oktobra 2020 in je namenjen zmanjševanju pomembnega problema, ki se kaže v družbi na področju enakih možnosti in diskriminacije ranljivih skupin. V okviru projekta smo pripravili in izvedli 43 delavnic/izobraževanj ter pet javnih dogodkov z namenom družbeno odgovornega ozaveščanja o pomenu enakopravnosti in krepitvi enakosti, razumevanju diskriminacije ter možnostih varstva pred diskriminacijo najbolj izpostavljenih skupin.

Pripravili in natisnili pa smo tudi ključna gradiva, ki bodo javno dostopna tudi po zaključku projekta, in sicer od zloženk in brošur do priročnikov, ter posneli sedem videospotov, namenjenih ozaveščanju, v tehniki, ki bo omogočala predvajanje na različnih kanalih.

V okviru izvajanja projekta ZaVse/4ALL je bilo ugotovljeno, da je potrebno še več in jasneje govoriti o diskriminaciji v družbi. Podrobneje pa na sami zaključni konferenci.

PROGRAM ZAKLJUČNE KONFERENCE:
Pogovor o ugotovitvah projekta ZaVse/4ALL in o problematiki enakih možnosti in diskriminacije ranljivih skupin, in sicer Romov, istospolno usmerjenih, beguncev, socialno šibkejših in invalidov v Sloveniji. V pogovoru, ki bo v dvorani Catering Laba v Ljubljani, sodelujejo:

  • Peter Svetina, varuh človekovih pravic;
  • Miha Lobnik, zagovornik načela enakosti,
  • Karl Destovnik, predstavnik ZIZRS, vodja in koordinator projekta,
  • Tereza Novak, predstavnica Slovenske filantropije;
  • David Razboršek, predstavnik Zavoda Vozim;
  • Miha Kosi, predstavnik Društva študentov invalidov Slovenije in
  • Tatjana Knapp, predstavnica Zavoda RISA.

Pogovor bo vodila mag. Nataša Briški, Metina lista.

Zaključna konferenca projekta ZaVse/4ALL je namenjena predstavnikom nevladnih organizacij in javnih institucij ter drugim zainteresiranim udeležencem.
Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije svojo udeležbo potrdite prek spletne prijavnice (klik). Po vaši prijavi vam bomo posredovali povezavo do Zoom platforme, na kateri bo potekala zaključna konferenca.

Datum

23. Okt 2020
Expired!

Ura

10:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu
Kategorija

Organizator

Slovenska Filantropija
Tel. številka
01 433 40 24
Email
slovenska@filantropija.org
Spletna stran
http://www.filantropija.org
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.