Skoči na vsebino

Usklajevalno srečanje NVO za projekte LUR 2021-2027

Na RRA LUR trenutno potekajo priprave programskega dela Regionalnega razvojnega programa Ljubljanske urbane regije (RRP LUR) 2021–2027.

V letu 2021 bodo k dialogu in usklajevanju vsebin dokumenta povabljeni vsi relevantni deležniki v regiji – občine, gospodarstvo in nevladni sektor, dokument pa bo usklajen tudi z nacionalnimi prioritetami. Predviden zaključek aktivnosti bo v mesecu maju 2021. Osnutek strateškega dela RRP LUR 2021-2027 je objavljen TUKAJ.

Stičišče Središče bo 14. januarja 2021 ob 14. uri organiziralo usklajevalno srečanje nevladnih organizacij, kjer bomo naredili nabor idej ter oblikovali osnutke projektnih predlogov, ki bi bili primerni za posredovanje Regionalni razvojni agenciji LUR.

PRIJAVA

 

➞ Srečanje je namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Srečanje bo trajalo predvidoma 90 minut, izvedeno pa bo preko spletnega orodja ZOOM.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Srečanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.