Skoči na vsebino

Učinkovito pisanje projektnih prijav

Na 3-dnevni intenzivni delavnici se boste naučili poglobljenega in učinkovitega obvladovanja tehnik pisanja projektnih idej, ki se skladajo z zahtevami posameznega razpisa – s čimer si seveda povečate možnosti za finančna sredstva. Naučili se boste tudi, kako sploh najti ustrezen razpis, kako opredeliti namen, cilje in rezultate, ter kako izpolniti časovnice in narediti finančni načrt.

Delavnica bo potekala 4., 11. in 18. marca med 9.00 in 15.50.

Delavnica je namenjena tako začetnikom, ki se pisanja projektov šele lotevajo, kot tudi že izkušenim projektnim vodjem v nevladnih organizacijah, ki bi želeli svoje znanje nadgraditi in povečati uspeh na razpisih.

Delavnico bo vodila Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, ki je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah uspešno prijavila in pripravila ter nato vodila prek 100 domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih projektov.

Obvezne prijave preko spodnje povezave.  Prijava na delavnico ne pomeni avtomatsko zagotovljene udeležbe. V prijavi navedite, kakšne so vaše dosedanje izkušnje na predmetnem področju in kako vam bo znanje z delavnice koristilo oz. v praksi pomagalo vaši organizaciji. Pri tem bodite čim bolj konkretni, saj bomo udeležence izbrali na podlagi tega opisa. O izboru vas bomo obvestili najkasneje pet delovnih dni pred delavnico.

 

 PRIJAVA