Skoči na vsebino

Tipski opisi in tipska besedila vaših projektov

Povabljeni ste, da v minuti predstavite svoj projekt. Kako boste začeli? Se vam je spet zgodilo, da niste povedali vsega, da ste pozabili omeniti, kje dobijo več informacij ali udeležence povabiti na dogodek?

Da se vam to ne bo dogajalo, da boste s sodelavci poenotili predstavitve, da bo jasno in jedrnato, kaj želite drugim predstaviti, se bomo posvetili pripravi tipskih besedil za vaše projekte ali celo za celo organizacijo.

 

PRIJAVA

 

Delavnica poteka v sklopu izobraževanja “Marketing za nevladne organizacije”, delavnice bomo izvajali v septembru in oktobru.

Za sodelovanje je dobro, da se vnaprej odločite, za kateri projekt želite sestaviti besedilo in si pripravite osnovne informacije.

Delavnica bo potekala preko ZOOM-a v sredo, 7. 10. 2020 med 18.00 in 19.30.

Delavnica bo interaktivna, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi. Vodila jo bo koordinatorica Stičišča Središče Alenka Blazinšek Domenis ob pomoči Urške Marzidovšek.

➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 90 minut.
➞ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.