The Story of Plastic (Zgodba o plastiki)

Letošnji svetovni dan okolja bomo obeležili s slovensko spletno premiero filma The Story of Plastic (Zgodba o plastiki) in Čist-E-debato z mednarodnimi gosti.

Onesnaževanje je eden od petih glavnih dejavnikov s pogubnimi učinki na biotsko raznovrstnost. Na piedestal onesnaževalcev se je v zadnjih desetletjih zasidral obljubljeni material – plastika. V sodelovanju z mednarodnimi kolegi iz mreže Break Free From Plastic vam želimo v 95 minutah predstaviti njeno zgodbo. Film je v angleškem jeziku z angleškimi podnapisi, prijave za brezplačen ogled, ki bo možen med 3. in vključno 11. junijem, pa zbiramo prek Eventbrita: https://zgodba-o-plastiki.eventbrite.com.

Praznovanje ob dnevu okolja bomo popestrili tudi s sproščeno Čist-E-debato z mednarodno zasedbo, ki bo potekala v živo na naši Facebook strani v četrtek, 4. junija, ob 17.00. O prigodah v zakulisju nastajanja filma, o mitu, da je vsega kriva Azija, o rešitvah in o ugledu Slovenije v svetu bomo debatirali z Delphine Lévi Alvarès, koordinatorko mreže Break Free From Plastic za Evropo in filipinskim protagonistom filma.

Date

03. - 12. Jun 2020
Expired!

Time

19:00 - 05:30

More Info

Read More

Labels

VSE
Category

Organizer

Ekologi brez meja
Phone
040 255 433
Email
info@ocistimo.si
Website
http://www.ebm.si
Read More

Prihajajoči dogodki

oktober 2021
november 2021
No event found!