Skoči na vsebino

Srednja šola prijavljanja na razpise

Za vse, ki se s prijavljanjem na razpise srečujete, pa bi vam prav prišel kak nasvet, vabljeni na delavnico, ki vam bo odprla pot v pridobivanje sredstev na razpisih.

Tokrat se bomo z udeleženci lotili praktične priprave projektne prijave na razpis. Na primeru aktualnega razpisa (npr. Evropa za državljane ali MDDSZ – pomoč COVID ) bomo razvijali ideje in zapisali osnutek prijave, ki bo vseboval potrebe ciljne skupine, cilje, rezultate in aktivnosti. Udeleženci bodo spoznali, kaj loči uspešno projektno prijavo od neuspešne.

Ne bomo pa mogli dajati bolj podrobnih informacij o prijavi na razpis MDDSZ, saj delavnica ni informativni dan za razpis pač pa usposabljanje za prijavljanje na razpise na splošno.

PRIJAVA

 

Po delavnici bo na istem mestu tudi piknik – druženje za NVO Osrednjeslovenske regije. Vabimo vas, da ostanete tudi na pikniku in si rezervirajte vso popoldne.

Delavnica bo interaktivna, s svojimi vprašanji in mnenji boste sodelovali tudi vi. Konkretno pa si boste izbrali prijavo na en razpis in tudi praktično zapisali osnove, nato pa bomo naše delo skupaj pregledali.

Delavnico bo izvedla Darja Sekula Krstič, samostojna svetovalka, vodja projektov, predavateljica in avtorica priročnikov na področju razpisov, pridobivanja sredstev, priprave projektnih prijav in vodenja projektov. Na dogodku bo z udeleženci delila svoje večletne praktične izkušnje

➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 3 ure.
➞ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Datum

08. Jul 2020
Expired!

Ura

14:00 - 17:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Županova jama
Cerovo 9, 1290 Grosuplje
Kategorija
Stičišče Središče

Organizator

Stičišče Središče
Tel. številka
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.