Skoči na vsebino

Spletno usposabljanje Učinek+ ter spletno srečanje za razreševanje dilem

Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih.

Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE).

Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za načrtovanje in merjenje učinkov vaših projektov, vas Movit vabi, da se jim pridružite na enem izmed usposabljanj, ki jih na temo učinkov organizirajo v septembru 2021.

Vabljeni vsi, ki:

  • nameravate prijaviti projekt v program Erasmus+:Mladi v akciji ali program Evropska solidarnostna enota in
  • že imate odobren projekt in bi ga radi še nadgradili in raziskali, kako povečati njegove učinke.

Če bi se radi načrtovanju in merjenju učinkov vaših projektov posvetili v lastnem ritmu s pomočjo samostojnega učenja, vabljeni, da se prijavite na spletno usposabljanje Učinek+.

Za vse, ki boste opravili spletno usposabljanje, bodo organizirali posebno spletno srečanje, na katerem boste lahko razrešili svoja vprašanja in dileme, ki se vam porajajo med samostojnim učenjem. Na spletnem srečanju se boste lahko o svojih dilemah pogovorili s trenerjem in predstavnico NA.

Usposabljanje bo na voljo do konca leta. Prijavite se lahko tukaj.

*****

Spletno srečanje za razreševanje dilem bo potekalo 23. 9. 2021 od 10:00 do 11:30. Prijave nanj zbiramo do vključno 21. 9. 2021 preko spletne prijavnice. Pred srečanjem je obvezno dokončanje spletnega usposabljanja.

 

Vir: Movit