PROJEKTNA PRIJAVA: SKRIVNOSTI DO USPEHA

Prijave na razpis so zahtevno delo, ki ni opravljeno čez noč, zato je zelo pomembno, da ob razvoju in pisanju projektne prijave vemo, kaj vse je potrebno, da jo bodo člani razpisne komisije odobrili za financiranje.

Na delavnici se bomo posvetili pogojem in kriterijem razpisov, ugotavljanju skladnosti razpisa s poslanstvom in dejavnostmi posamezne organizacije, usklajenosti projektne ideje z namenom razpisa oz. programa, na katerega se želimo prijaviti ter predvsem razvoju ideje v uspešno projektno prijavo. Pogledali si bomo primer konkretnega razpisa ter skupaj pregledali prijavnico in finančni načrt ter primere dobrih in slabih zapisov v projektnih prijavah. Spoznali bomo, kaj loči uspešno projektno prijavo od neuspešne.

Delavnica bo potekala v četrtek, 22. aprila, 17.00 do 19.30, preko Zoom-a.

PRIJAVA

 

Vsebina:

  • Kratko o razpisih in pogojih za prijavo
  • Pregled primera javnega razpisa in dokumentacije
  • Pregled primera prijavnice – deli, ki so najpomembnejši in prinašajo točke (primerjava z merili za ocenjevanje)
  • Razvoj projektne ideje – praktično delo

 

Delavnico bo izvedla Darja Sekula Krstič, koordinatorica Stičišča Središče, vodja projektov, predavateljica in avtorica priročnikov na področju razpisov, pridobivanja sredstev, priprave projektnih prijav in vodenja projektov. Na dogodku bo z udeleženci delila svoje večletne praktične izkušnje.

Delavnica bo interaktivna in praktično naravnana, saj bo omogočen prostor za vprašanja in deljenje izkušenj ter praktično delo na projektni ideji.

➨ Usposabljanje je namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➨ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Date

22. Apr 2021
Expired!

Time

17:00 - 19:30

More Info

Prijava

Location

Na spletu
Category
Stičišče Središče

Organizer

Stičišče Središče
Phone
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
oktober 2021
No event found!