Pomen socialnih medijev pri predstavljanju zgodb in učinkov

Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka.

Predavanje organiziramo v sklopu naših letošnjih aktivnosti za razširjanje učinkov programa. Učinki mladinskega dela so namreč ključni rezultat truda, ki ga mladinske organizacije in posamezniki vlagajo v svoje delo. In čeprav jih mladinske organizacije in drugi akterji vse bolj prepoznavamo, pa jih pogosto ne znamo predstaviti na način, ki bi prepričal tudi širšo javnost, ustrezna in strateško razvita komunikacija pa je ključna za širše prepoznavanje učinkov mladinskega dela.

Predavanje je namenjeno organizacijam in drugim akterjem, ki želijo izboljšati komunikacijske strategije za predstavljanje učinkov mladinskega dela in s tem doseči večjo prepoznavnost svojega delovanja.

Vabilo si lahko ogledate TUKAJ.

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice do 2. 9. 2020. (Na predavanje se je bilo mogoče prijaviti tudi v sklopu prijavnice na dogodek »Prestavimo višje: na raziskavah osnovano mladinsko delo«. Če ste se prijavili že tam, se vam ni treba ponovno prijavljati.)

Date

08. Sep 2020
Expired!

Time

17:00 - 18:30

More Info

Prijava

Labels

Mestna občina Ljubljana

Location

Grand hotel Union
Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana
Category

Organizer

Movit
Phone
01 430 47 47
Email
info@movit.si
Website
http://www.movit.si/
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
september 2021
No event found!
Load More