Skoči na vsebino

[Okrogla miza] Vpliv digitalnih tehnologij na enakopravnost spolov

VABILO NA OKROGLO MIZO
Ministrstvo za digitalno preobrazbo in Mreža nevladnih organizacij za vključeno digitalno družbo
v organizaciji Ustanove Fundacije Sonda in Ambasade Svetlane Makarovič
pripravljamo okroglo mizo z naslovom »Vpliv digitalnih tehnologij na enakopravnost spolov«
v petek, 19.5.2023, 11:00 – 13:00, Velika dvorana IZUM, Maribor

Nagovor: dr.Emilija Stojmenova Duh
Gostje okrogle mize: dr.Aida Kamišalić Latifić, dr.Bojan Musil, Aphra Tesla mag.art
Moderator: dipl. etn. in kult. antrop. Miha Horvat mag.art

Vabljene-i.
Od danes, srede, 17. 5. 2023 do petka, 19.5.2023 poteka po Sloveniji serija pogovorov, okroglih miz, ki gradijo mostove med sektorji, sistemi in civilno družbo v luči kvalitetne izgradnje in odprte digitalne preobrazbe družbe.
Od današnjega dneva za vključujočo informacijsko družbo in posveta na temo »Kakšna digitalna preobrazba za kakšen nevladni sektor in družbo?« do okrogle mize »Digitalna preobrazba nevladnih organizacij « oziroma do jutrišnje konference »Global Accessibility Awareness Day« ter do petkove okrogle mize »Vpliv digitalnih tehnologij na enakopravnost spolov« se deležniki digitalne preobrazbe povezujemo, razvijamo in vzpostavljamo mostove naše prihodnosti.

Več se najde na https://www.informacijska-druzba.org/2023/05/03/vabilo-9-dan-vid-digitalnapreobrazba-nvo-in-druzbe/ oziroma na https://www.digitalnadostopnost.si/novice/gaad-slovenija-2023-18-05-2023/ ter na https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-digitalnopreobrazbo/

Veselimo se vašega obiska in vljudno vabljeni. Za kakršnakoli vprašanja smo dosegljivi na miha.horvat@udarnik.eu ali na telefonski številki 031-761-914.