Okrogla miza o nadlegovanju in zlorabah v športu

Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut vas vabita na okroglo mizo o nadlegovanju in zlorabah v športu, ki bo potekala v okviru projekta preprečevanja nadlegovanja in zlorab v športu z uporabo izobraževalnih tehnologij – Halting Harassment and Abuse in Sports using Learning Technologies (HALT), ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+. Cilj projekta je večje ozaveščanje o problematiki in ponudba platforme in orodij za delo na omenjenih področjih.

Na okroglo mizo smo k aktivni udeležbi povabili predstavnike_ce organizacij in institucij, ki delujejo na področju podpore, zagovorništva in športa, namenjena pa je vsem, ki se jih področja neposredno dotikajo ali jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti ki se že izvajajo, ter prispevati k rešitvam.

Vabimo vas, da se dogodka udeležite, in vas prosimo, da vabilo posredujete tudi naprej.

Okrogla miza bo potekala v sredo, 26. maja 2021, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana.

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19, zato je število omejeno, vse udeleženke_ce pa prosimo da spoštujejo varnostne ukrepe: dogodka se udeležite v primeru, da ste zdravi, uporabljate varnostno razdaljo, obvezna uporaba mask ter spoštovanje ostalih higienskih in epidemičnih ukrepov.

Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca http://bit.ly/halt-dogodek do zapolnitve kapacitet oz do nedelje, 23. maja. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije glede dogodka.

Date

26. Maj 2021
Expired!

Time

10:00 - 11:30

More Info

Prrijava

Labels

Mestna občina Ljubljana,
VSE

Location

Mestna hiša Ljubljana
Mestni trg 1, Ljubljana

Organizer

EUSA Institut
Phone
012560056
Email
communications@eusa.eu
Website
https://www.eusa.eu
Prrijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
oktober 2021
No event found!