Skoči na vsebino

Odpadki v naših občinah – nove ideje za stare izzive

Ekologi brez meja 23. junija 2020 organizirajo virtualno srečanje na daljavo “Odpadki v naših občinah”, ki je namenjeno predstavnikom občin, komunalnih podjetij, civilne družbe, strokovnjakom in medijem. Brezplačno srečanje bo na platformi ZOOM potekalo med 10.00 in 14.30 z odmorom za kosilo.

Cilj dogodka je prek treh vsebinskih sklopov pokazati, da je zero waste koncept realna rešitev za izzive ravnanja z viri in odpadki. S predstavniki članov slovenske zero waste mreže se bodo posvetili najboljšim praksam na področju upravljanja z odpadki, konkretnim vsebinam na lokalnem nivoju ter ozaveščanju in komuniciranju.

Sledila bo okrogla miza s predstavniki lokalnih skupnosti, kjer bodo spregovorili o praktičnih izzivih in rešitvah na področju ravnanja z odpadki ter odgovorili na vprašanje, ali je zero waste ena izmed njih.

Dogodek bo potekal v sodelovanju s partnerskima organizacijama v projektu Erasmus+, Zero Waste Europe iz Belgije in češko Hnutí Duha. Tako bo predstavljen tudi mednarodni vidik, dobre prakse in pogled na Slovenijo ‘od zunaj’.

>>> Več informacij in program

>>> Prijava

Datum

23. Jun. 2020
Expired!

Ura

10:00 - 14:30

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu

Organizator

Ekologi brez meja
Tel. številka
040 255 433
Email
info@ocistimo.si
Spletna stran
http://www.ebm.si
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.