Motivacija in pridobivanje prostovoljcev

V času, ko je skoraj vsa država obstala imamo tudi v nevladnem sektorju čas za razmislek – kako naprej. Za to, da bomo lahko našo organizacijo razvijali, pa potrebujemo zanesljive sodelavce.

PRIJAVA

 

V sredo 25. 3. 2020 ob 17.00 bomo izvedli on line usposabljanje na temo pridobivanja in motivacije prostovoljcev. Kaj lahko naredimo že sedaj, kaj dolgoročno.

Teme, ki jih bomo obravnavali:

  • motivacija prostovoljcev,
  • naša pričakovanja do prostovoljcev,
  • nagrajevanje prostovoljcev,
  • razvoj in beleženje kompetenc prostovoljcev,
  • koliko prostovoljcev potrebujemo in kako zagotoviti, da so na pravem mestu,
  • vpliv prostovoljcev v organizaciji,
  • administracija in podpis dogovora o prostovoljstvu.

Usposabljanje bosta izvedla Alenka Blazinšek Domenis, koordinatorka in Jože Gornik, vodja Stičišča Središče. Usposabljanje bo interaktivno, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi.

PRIJAVA

 

Usposabljanje bo trajalo predvidoma 60 minut, izvedeno pa bo preko spletnega orodja ZOOM. 15 minut pred usposabljanjem boste na elektronski naslov prejeli link, kamor boste kliknili in boste lahko usposabljanje spremljali.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

Date

25. Mar 2020
Expired!

Time

17:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Na spletu
Category
Stičišče Središče

Organizer

Stičišče Središče
Phone
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Read More

Prihajajoči dogodki

julij 2021
september 2021
No event found!
Load More