Skoči na vsebino

Motivacija in pridobivanje prostovoljcev

V času, ko je skoraj vsa država obstala imamo tudi v nevladnem sektorju čas za razmislek – kako naprej. Za to, da bomo lahko našo organizacijo razvijali, pa potrebujemo zanesljive sodelavce.

PRIJAVA

 

V sredo 25. 3. 2020 ob 17.00 bomo izvedli on line usposabljanje na temo pridobivanja in motivacije prostovoljcev. Kaj lahko naredimo že sedaj, kaj dolgoročno.

Teme, ki jih bomo obravnavali:

  • motivacija prostovoljcev,
  • naša pričakovanja do prostovoljcev,
  • nagrajevanje prostovoljcev,
  • razvoj in beleženje kompetenc prostovoljcev,
  • koliko prostovoljcev potrebujemo in kako zagotoviti, da so na pravem mestu,
  • vpliv prostovoljcev v organizaciji,
  • administracija in podpis dogovora o prostovoljstvu.

Usposabljanje bosta izvedla Alenka Blazinšek Domenis, koordinatorka in Jože Gornik, vodja Stičišča Središče. Usposabljanje bo interaktivno, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi.

PRIJAVA

 

Usposabljanje bo trajalo predvidoma 60 minut, izvedeno pa bo preko spletnega orodja ZOOM. 15 minut pred usposabljanjem boste na elektronski naslov prejeli link, kamor boste kliknili in boste lahko usposabljanje spremljali.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

Datum

25. Mar. 2020
Expired!

Ura

17:00 - 18:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu
Kategorija
Stičišče Središče

Organizator

Stičišče Središče
Tel. številka
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.