Mladost (je) ni norost

Mednarodna konferenca Duševno zdravje mladih

Konferenca je namenjena strokovnim delavcem različnih profilov iz cele Slovenije, ki se pri svojem delu srečujete z mladimi z različnimi duševnimi stiskami. Skupaj bomo spoznavali sodobne pristope pri obravnavi mladih s težavami in se skozi praktične delavnice z njimi tudi spoznali.

Naša želja je, da se med seboj spoznamo, družimo, izmenjamo izkušnje in tkemo trdno vez, saj nas družita isti namen in cilj – skrb za prihodnost mladih in zvišanje strokovnega nivoja mladinskega, psihosocialnega, svetovalnega ter psihoterapevtskega dela s populacijo med 10. in 29. letom starosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite! Število mest je omejeno na 80 oseb. Kotizacija za celotno konferenco znaša 25 EUR in jo poravnate po prijavi, najkasneje do 05. 12. 2019.

Konferenca bo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah. Strokovni del bo potekal v Mestnem muzeju v Ljubljani, družabno-glasbeni večer pa v Četrtnem mladinskem centru Mladi zmaji Črnuče.

Del konference bo potekal v angleškem jeziku, kjer ne bo omogočenega prevajanja. Za dodatne informacije se obrnite na e-naslov konferenca@mladizmaji.si ali na telefon 041 662 132.

Date

13. Dec 2019
Expired!

Time

08:00 - 21:00

Cost

kotizacija: 25€

More Info

Prijava

Labels

Mestna občina Ljubljana

Location

Mestni muzej Ljubljana
Gosposka ulica 15, 1000 Ljubljana
Category

Organizer

Javni zavod Mladi zmaji
Website
https://www.mladizmaji.si/
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
oktober 2021
No event found!