Skoči na vsebino

Mladost (je) ni norost

Mednarodna konferenca Duševno zdravje mladih

Konferenca je namenjena strokovnim delavcem različnih profilov iz cele Slovenije, ki se pri svojem delu srečujete z mladimi z različnimi duševnimi stiskami. Skupaj bomo spoznavali sodobne pristope pri obravnavi mladih s težavami in se skozi praktične delavnice z njimi tudi spoznali.

Naša želja je, da se med seboj spoznamo, družimo, izmenjamo izkušnje in tkemo trdno vez, saj nas družita isti namen in cilj – skrb za prihodnost mladih in zvišanje strokovnega nivoja mladinskega, psihosocialnega, svetovalnega ter psihoterapevtskega dela s populacijo med 10. in 29. letom starosti.

Vabimo vas, da se nam pridružite! Število mest je omejeno na 80 oseb. Kotizacija za celotno konferenco znaša 25 EUR in jo poravnate po prijavi, najkasneje do 05. 12. 2019.

Konferenca bo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah. Strokovni del bo potekal v Mestnem muzeju v Ljubljani, družabno-glasbeni večer pa v Četrtnem mladinskem centru Mladi zmaji Črnuče.

Del konference bo potekal v angleškem jeziku, kjer ne bo omogočenega prevajanja. Za dodatne informacije se obrnite na e-naslov konferenca@mladizmaji.si ali na telefon 041 662 132.

Datum

13. Dec. 2019
Expired!

Ura

08:00 - 21:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Mestni muzej Ljubljana
Gosposka ulica 15, 1000 Ljubljana
Kategorija

Organizator

Javni zavod Mladi zmaji
Spletna stran
https://www.mladizmaji.si/
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.