Skoči na vsebino

Krizno komuniciranje: kako se odzvati na napade na nevladne organizacije?

Ali veste, kaj storiti, če oziroma ko vaša nevladna organizacija postane tarča napadov na družbenih omrežjih? Kako ravnati, če postanete žrtev organizirane kampanje blatenja v medijih? Za pomoč pri iskanju odgovorov na ta vse bolj aktualna vprašanja smo poprosili dr. Damjano Pondelek, strokovnjakinjo za strateški in krizni management z bogatimi izkušnjami s svetovanjem organizacijam v zahtevnih okoliščinah.

V treh šolskih urah se bomo naučili, kdaj se odzvati na napade in na kakšen način. Naj pozornost posvetimo vsakemu žaljivemu komentarju? Kako se odzvati na neresnične in žaljive trditve politikov in drugih javnih osebnosti?

Pogovorili se bomo tudi o tem, kako preprečiti takšne napade. Kako okrepiti zavezništva in posledično tudi odpornost pred javnimi obračuni? In nenazadnje – kako si lahko po takšnih napadih okrepimo ugled in povrnemo zaupanje javnosti?

DELAVNICO BO VODILA dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica (www.urednica.si), strokovnjakinja za strateški in krizni management in strateška svetovalka organizacijam, vodstvom in kolektivom v zahtevnih okoliščinah.

Datum

26. Nov. 2021
Expired!

Ura

10:00

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu
Kategorija
CNVOS

Organizator

CNVOS
Tel. številka
01 542 14 22
Email
info@cnvos.si
Spletna stran
https://www.cnvos.si/
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.