Skoči na vsebino

Kako preživeti do novega leta

Šola je za marsikoga že svetlobna leta daleč, a september še zmeraj nosi v sebi občutek novega začetka, svežega zagona po dopustih ter željo po izboljšanju.

V jeseni je priporočljivo narediti pregled dosedanjega dela in obveznosti, ki nas še čakajo, hkrati pa lahko že razmišljamo o projektih, ki jih še ne bomo prijavljali, jih pa je kljub temu smiselno razvijati.

Kdaj: 31. 8. ob 19.30
Kje: Na spletu, ZOOM

PRIJAVA

Pogledali si bomo:
♦ matrica za preverjanje projektov do konca leta 2020 v organizaciji
♦ matrica izvedljivosti projektov
♦ kako načrtovati preostanek leta 2020 v organizaciji

Ker se nam bodo pri preverjanju pojavile nove ideje, bomo na koncu namenili nekaj minut tudi temu, kako vnesti nove ideje, aktivnosti in projekte v organizacijo.

Vabljeni vsi, ki želite osvežiti znanje planiranja in iskanja novih idej, predvsem pa pridobiti motivacijo in tehnike, ki jih lahko uporabite pri planiranju v svoji organizaciji.

Delavnico bo izvedel Jože Gornik, vodja Stičišča Središče ter nevladnik z več kot 20-letnimi izkušnjami.

Delavnica bo interaktivna, s svojimi vprašanji in mnenji boste sodelovali tudi vi.

PRIJAVA


➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 1,5 ure.
➞ Prijave zbiramo do zasedbe 10 prostih mest.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.