Skoči na vsebino

Kako izvajati team buildinge

Gradnja timov je izziv, ki ga mnoga podjetja rada rešujejo tudi na kreativne načine, v naravi, oz. na lokacijah zunaj svojih prostorov. Pravilno organiziran team building z jasno začrtanimi cilji lahko odločilno vpliva na odnose znotraj podjetja in pripomore k organiziranosti, storilnosti in dobremu počutju tima. Če menite, da bi aktivnosti gradnje timov in povezovanja sodelavcev v učinkovite time lahko izvajali tudi v vaši organizaciji, ali pa ste pripravljeni kakšni nevladni organizaciji pomagati aktivnost vzpostaviti oz. jo izvajati, vas vabimo na usposabljanje. Če pa želite zgolj nuditi okolje in k sodelovanju povabiti zunanjega izvajalca, ste vabljeni, da nam sporočite tudi to.

Na usposabljanju bomo tvorili tudi morebitne povezave in sodelovanje med izvajalci.

Usposabljanje bo sestavljeno iz dveh delavnic in svetovanja, rezultat pa bo razvit team building, ki ga bomo potem na Stičišču lahko oglaševali med podjetji.

Prijavijo se lahko člani društev, predstavniki zavodov, pa tudi tisti, ki to še niso, pa bi radi postali in izvajali team building aktivnosti. S prijavo na aktivnost potrjujete svojo prisotnost na vseh treh spodaj naštetih aktivnostih (razen, če se prijavljate brez izvajalca).

PRIJAVA

 

Aktivosti:

  • 24. 9. 2022: Osnovno usposabljanje za izvajalce team buildingov – celodnevna delavnica (9.00 – 18.00)
  • 6. 10. 2022: ZOOM srečanje – komentiranje aktivnosti, ki ste jih pripravili sami (16.00 – 19.00)
  • po 6. 10. 2022: Testno izvajanje (po dogovoru)

Skozi usposabljanja vas bomo usposobili za:

  • samostojno izvajanje enostavnih team buildingov – do 4 ure,
  • vas seznanili s teorijo in prakso s področja,
  • z vami razvili poslovni model (cenik),
  • vas seznanili z osnovnimi zavarovanji, ki jih morate imeti.

Usposabljanje izvajata:

  • Sašo Kronegger je trener, po osnovni izobrazbi socialni pedagog in transakcijski analitik – svetovalec, sicer pa izkušen mladinski delavec.
  • Alenka Blazinšek Domenis, andragoginja, moderatorka, trenerka, vodja projektov in direktorica Zavoda Nefiks.

➞ Usposabljanje je namenjeno nevladnim organizacijam (društvom, zavodom in drugim NVO), ki delujete v osrednjeslovenski regiji.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.