Skoči na vsebino

Usposabljanje: Kaj lahko naredimo za svojo organizacijo v času socialne izolacije

Tisti, ki smo aktivni v društvih in zavodih, si tudi v času, ko je civilno – družbeno življenje obstalo, ne želimo, da vse naše aktivnosti obstanejo. Četudi se ne moremo družiti in dobivati v živo, to še ne pomeni, da ne moremo narediti ničesar. Pospravljanje in urejanje dokumentacije je zagotovo ena od možnosti, ki je potrebna in pomembna, a ne tako mikavna, kot ostali, ki vam jih bomo predstavili.

V četrtek, 14. maja ob 13.30 bomo izvedli online usposabljanje na temo, kaj lahko naredimo za svoje društvo / zasebni zavod v času socialne izolacije.

PRIJAVA

 

Teme, ki jih bomo obravnavali:

● Spletna prisotnost
● Ohranjanje stika s člani
● Virtualne metode komunikacije
● Načrtovanje zbornika
● Preučite konkurenco

➨ Usposabljanje je namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➨ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

Usposabljanje bosta izvedla Alenka Blazinšek Domenis, koordinatorka in Jože Gornik, vodja Stičišča Središče. Usposabljanje bo interaktivno, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi.

Usposabljanje bomo izvedli online, preko Zooma.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

Na dan dogodka boste po elektronski pošti prejeli povezavo do dogodka.