Izdelava preproste spletne strani (na predlogi)

Koliko tehničnega znanja zares potrebujemo, da si izdelamo preprosto WordPress spletno stran?

Zelo malo. Bolj pomembno je, da si upamo začeti in da imamo računalnik z vsaj osnovnimi zmogljivostmi, ki ga lahko prinesemo s seboj na delavnico.

PRIJAVA

 

Delavnica poteka v sklopu izobraževanja “Marketing za nevladne organizacije”, delavnice bomo izvajali v septembru in oktobru.

Na delavnici si boste izdelali preprosto spletno stran, po vnaprej pripravljeni predlogi. Spoznali boste, kako zakupimo spletni prostor, kje poiščemo in kako pridobimo WordPress predloge in se nato na določeni predlogi naučili, kako jo pripravimo, da je primerna za javno objavo.

Priporočamo, da se pred delavnico udeležite tudi on line delavnice Canve, kjer se boste naučili priprave grafik in drugega foto materiala, ki ga boste lahko vključili v svojo spletno stran.

Prav tako je dobro, da veste, za kateri projekt ali organizacijo želite stran postaviti in imate za to s seboj že opise, saj bo na delavnici bolj kot vsebinski, izpostavljen tehnični vidik postavitve strani.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Date

30. Sep 2020
Expired!

Time

16:00 - 20:30

More Info

Prijava

Location

Na spletu
Category
Stičišče Središče

Organizer

Stičišče Središče
Phone
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
oktober 2021
No event found!