Skoči na vsebino

Družbena omrežja: Instagram

S predavateljico Mojco Lamovec, ki se z družbenimi omrežji ukvarja profesionalno, sama pa je dolgoletna trenerka v mladinskem delu, pripravljamo sklop dveh delavnic, ki se nanašata na družbeni omrežji Facebook in Instagram.

Druga delavnica, ki bo bolj posvečena Instagramu bo potekala 21. 10. 2020 ob 18.00 na ZOOM-u. Izvedeli boste, kako upravljati to družabno omrežje za vašo organizacijo, kako strateško načrtovati vsebino, kako je povezan s Facebookom in kaj ter na kakšen način je smiselno tam objavljati.

PRIJAVA

 

Delavnica poteka v sklopu izobraževanja “Marketing za nevladne organizacije”, delavnice bomo izvajali v septembru in oktobru.

V prvi delavnici, ki je potekala v torek, 29. 9. 2020 pa ste lahko izvedeli nekaj o družbenih omrežjih nasplošno, kaj je priporočljivo za manjše NVO organizacije in koliko omrežij je sploh možno učinkovito obvladovati.

Delavnica bo interaktivna, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi. Potekala bo torek, 14. 10. 2020 ob 18.00 na ZOOM-u.

➞ Namenjena je članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➞ Delavnica bo trajala predvidoma 90 minut.
➞ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Datum

21. Okt. 2020
Expired!

Ura

18:00 - 19:30

Povezava

Prijava

Lokacija

Na spletu
Kategorija
Stičišče Središče

Organizator

Stičišče Središče
Tel. številka
040 698 915
Email
sticisce@nefiks.si
Prijava

Naša aktualna usposabljanja

Ničesar nismo našli.

Druge delavnice za NVO

Ničesar nismo našli.