Skoči na vsebino

Digitalno komuniciranje za nevladnike

Četudi morda ne spadate med »digitalne nativce«, torej v generacijo, ki je praktično rojena v digitalni dobi, je tudi za vas nastopil čas, da se pridružite precej preprostim načinom digitalnega komuniciranja.

Za vas smo pripravili spletno usposabljanje, kjer vam bomo poleg spodaj naštetih možnosti komuniciranja demonstrirali  tudi uporabo spletnega orodja ZOOM, s pomočjo katerega se boste usposabljanje tudi udeležili.

PRIJAVA

 

V sredo 1. 4. 2020 bomo ob 13.00 bomo izvedli online usposabljanje na temo uporabe digitalnih orodij za komuniciranje s svojimi člani, zaposlenimi in partnerji.

Vsebine, ki jih bomo obravnavali:
Možnosti za skupinsko komuniciranje in obveščanje:
●  skupinski SMS,
●  skupinski maili (naslovnik, kopija, skrita kopija) ter priprava seznamov prejemnikov.
●  časovnik pošiljanja
●  Viber skupine
●  konferenčni klici

Sodelovanje pri dokumentih in sledenje napredovanju dela:
●  kreiranje in posiljanje dokumentov v Google Drive
●  sodelovanje pri spreminjanju dokumenta, pregled zgodovine sprememb, obnova stare verzije
●  omejevanje dostopa in pravic nad dokumenti

Upravljanje z dokumenti prek pametnega telefona:
●  specifike aplikacije na mobilnih napravah
●  spoznavanje vmesnika
●  oblikovanje besedila v Google Dokumentih (Google Docs)

Usposabljanje bo trajalo 90 minut, izvedel pa ga bo naš sodelavec Jan Magdić.
Usposabljanje je namenjeno za člane in sodelavce društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije. Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

 

PRIJAVA

 

Usposabljanje bo trajalo predvidoma 60 minut, izvedeno pa bo preko spletnega orodja ZOOM. 15 minut pred usposabljanjem boste na elektronski naslov prejeli link, kamor boste kliknili in boste lahko usposabljanje spremljali.

Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu. Tekom usposabljanja bomo poskrbeli tudi za tehnično pomoč tistim, ki se usposabljanja na tak način udeležujete prvič. Večjih tehničnih težav ne pričakujemo, saj je orodje preprosto za uporabo. Potrebujete pa tudi miren kotiček, kjer ne bo šumov iz okolja.